FAQ

Hva gjør jeg når renholderen kommer?

Vi anbefaler at du er hjemme første gang for å vise renholder rundt. Dersom du har noen spesielle hensyn som må tas, og spesielt hvis du har eget utstyr, er det viktig å få dette frem ved første møtet. Våre renholdere er fagfolk på sitt felt, så du trenger ikke å bekymre deg. De vet også hvordan de skal spørre om ting dersom det er nødvendig.

Må jeg rydde før renholderen kommer?

Det er ikke et krav at du må rydde før renholderen kommer. Vi opplever imidlertid at de fleste ønsker at tiden først og fremst skal bli brukt på renhold. Jo bedre det er lagt til rette - jo mer tid er det til selve vaskingen.

Bruker dere miljøvennlige rengjøringsprodukter?

Det gjør vi! Vi ønsker å beskytte miljøet, din helse og vår egen.

Har renholderen min med seg alt utstyr?

Det vi trenger fra deg er at moppestang og støvsuger er i hus. Sjekk at støvsugeren ikke har full pose, så får vi gjort ordentlig rent! Alt annet utstyr stiller vi med om du har bestilt dette. Har du ikke bestilt renholdsutstyr trenger vi at du legger frem følgende kluter, svamper og renholdsmidler.

Hva om renholderen kommer for sent?

Kundeservice informerer deg på forhånd dersom din renholder er forsinket og vil løse situasjonen etter beste evne slik det passer deg. Varigheten på rengjøringen vil ikke bli påvirket av forsinkelsen.

Kan jeg være hjemme under rengjøringen?

Selvfølgelig kan du det! Ved første rengjøring er det vanlig at du er hjemme og gjerne viser renholder litt rundt i boligen. Videre vil vi anbefale at renholder får arbeide i fred og ro, men dette er selvsagt helt opp til deg.

Har du noen spørsmål?

Del dine tanker med oss.

Kontakt oss

Lykken er et rent hjem.

Enkel og rask bestilling.

Sertifiseringer og medlemskap
  • Virke
  • Offentlig
Betalingsmetoder
Klarna
Last ned appen
  • App Store
    Google Play
Freska på sosiale medier
Hjemmerengjøring · Kontorrengjøring
  • Oslo,
  • Bergen,
  • Vestfold,
  • Østfold
Freska Norway