FAQ

Hva gjør jeg når renholderen ankommer huset mitt?

Vi anbefaler at du er hjemme første gangen for å vise renholder rundt. Dersom du har noen spesielle hensyn som må tas, og spesielt hvis du har eget utstyr, er det viktig å få dette frem ved første møtet. Våre renholdere er fagfolk på sitt felt, så du trenger ikke å bekymre deg. De vet også hvordan de skal spørre om ting dersom det er nødvendig.

Er det vanlig å rydde før renholderen kommer?

Det er ikke noe krav at en må rydde før renholder kommer. Renholder bruker gjerne også tid på dette. Vi opplever imidlertid at de fleste ønsker at tiden først og fremst skal bli brukt på selve renholdet, og jo bedre det er lagt til rette for dette - jo mer tid er det til selve vaskingen.

Bruker dere miljøvennlige rengjøringsprodukter?

Det gjør vi! Vi ønsker å beskytte miljøet, din helse og vår egen.

Har renholderen min med seg rengjøringsutstyr?

Vi trenger tilgang til støvsugeren din og moppeskaft. Vi kan bruke den vanlige moppen din så lenge hodet kan løsnes fra skaftet. Sjekk at støvsugeren ikke har full pose, så får vi gjort ordentlig rent! Alt annet utstyr stiller vi med om du har bestilt dette. Har du ikke bestilt renholdsutstyr trenger vi at du legger frem følgende kluter, svamper og renholdsmidler.

Hva om renholderen kommer for sent?

Vår kundeservice vil informere deg på forhånd dersom din renholder har blitt forsinket og vil løse situasjonen etter beste evne slik at det passer deg. Varigheten på rengjøringen vil ikke bli påvirket av forsinkelsen.

Kan jeg være hjemme under rengjøringen?

Selvfølgelig kan du det! Ved første rengjøring er det vanlig at en er hjemme og gjerne viser renholder litt rundt i boligen. Videre vil vi anbefale at renholder kan få arbeide i fred, men dette er selvsagt helt opp til deg.

Start et lykkeligere liv

Rask og enkel bestilling på nett, hjemmerengjøring fra 459 kr/t