Rotete hjem

“Kjære Freska, jeg har glemt å rydde før renholderen kommer. Burde jeg være flau?”

Ingen grunn til bekymring, vi lover at vi aldri skal dømme deg. Og helt ærlig, vi har sett alt. Våre renholdere er superhelter som aldri har sagt nei til en utfordring (selv om vi ikke oppfordrer til å utfordre dem med vilje). Bare spør en av dem – de har garantert en god historie på lager!

Vi er alle mennesker, og vi har full forståelse for din travle hverdag. Det er ingen grunn til å forklare oss dine valg eller fortelle om din stramme timeplan. Uansett livsstil, vi er her for å hjelpe deg til et lykkeligere og mindre stressende liv. Glem heller ikke at våre renholdere også er mennesker. Deres hjem glitrer heller ikke alltid, og vi er ganske sikre på at det ligger skittentøy på gulvet deres en gang iblant også.

Mens vi gladelig plukker opp klær fra gulvet ditt så ser vi gjerne at du plukker opp leker og løse gjenstander før vi kommer for å rengjøre. Dette vil gjøre jobben vår mer effektiv, og hjelper oss med å fokusere på det viktigste. Ikke vær redd hvis du skulle være veldig sliten og ikke orker eller rekker å brette unna klærne dine – vi gjør det gjerne, så lenge du gir oss litt ekstra tid. Vi skal gjøre hjemmet ditt skinnende rent mens du er ute og koser deg med fritiden din.

Start ditt lykkeligere liv

Rask og enkel bestilling på nett, hjemmerengjøring for 435 kr/t