Side om side

“Kjære Freska, jeg vil helst ikke forlate hjemmet mitt mens renholderen er her. Hvordan gjør jeg situasjonen mindre pinlig?”

Ikke bekymre deg – det er helt normalt å føle seg litt utilpass når man har en fremmed som vasker i hjemmet sitt mens man er der. Noen av våre klienter velger å bli hjemme mens renholderen arbeider, og noen velger å tilbringe de ledige timene med å gjøre noe de liker. Vi liker deg og støtter valget ditt uansett hva du velger!

Om du velger å bli hjemme under rengjøringen så anbefaler vi at du lar renholderen arbeide i fred. Alle våre arbeidere er ambisiøse profesjonelle som er interesserte i å gjøre en så god jobb som mulig, så du bør gi dem rom for nettopp dette. Likevel kan litt småprat når renholderen kommer hjelpe med å bryte isen, og legge grunnlaget for at dere begge skal føle dere komfortable. Ta det med ro. Spør renholderen hvordan de har det, og om de nyter solen mens den er fremme. Fortell en vits og fortell dem at du velger å bli hjemme i dag, men at de får arbeide i fred.

Om du fortsatt syns det er rart så kan du bruke tiden på noe du liker. Ta deg en joggetur, gå på den utstillingen du har tenkt på lenge, besøk familie eller ta med barna i parken. Nå som du har noen ledige timer ligger verden åpen for deg!

Start ditt lykkeligere liv

Rask og enkel bestilling på nett, hjemmerengjøring for 435 kr/t