Våre kunder forteller - Canelia

"Det er en fantastisk følelse å komme hjem fra jobb og vite at jeg ikke trenger å vaske med en gang. Det er mye som skjer med barna og det at jeg har en renholder gjør at jeg kan fokusere på dem."

Hva fikk deg til å forelske deg i hjemmet ditt når du først så det?

Jeg ble først forelsket i huset mitt når jeg så arkitekturen. Huset vårt strekker seg over seks mesanin etasjer og vi fjernet nesten alle veggene slik at vi hadde et stort åpent område. Jeg elsker det. Plassering var et kompromiss, men nå har vi både sommerhuset vårt og by-huset vårt sammen.

Hva er det beste med hjemmet ditt?

Kjøkkenet vårt! Vi har en stor familie så vi møtes og bruker mye tid sammen på kjøkkenet. Det fine med kjøkkenet vårt er at alle hvitvarene er bak dører - det funker fint for oss.

Hvor lenge har du bodd her?

Vi flyttet hit i 2012, så fem år nå!

Hvordan føles det å komme hjem til et nyvasket hjem?

Det er en fantastisk følelse å komme hjem fra jobb og vite at jeg ikke trenger å vaske med en gang. Det er mye som skjer med barna og det at jeg har en renholder gjør at jeg kan fokusere på dem.

Hva er det beste med å ha en renholder.

Jeg trenger ikke å bruke den lille fritiden jeg har på å vaske. Jeg kan fokusere på å harmonisere mitt familieliv og karrieren. I tillegg til det så er en renholder mye mer effektiv enn det vi noen gang kunne vært med våre små barn.)

Hva gjør du når renholderen vasker hos deg?

Jeg er på jobb når renholderen er her.

Hva gjør deg lykkelig og hvordan bidrar Freska til dette?

Et balansert liv gjør meg lykkelig. Rengjøring er en måte man kan gjøre livet enklere.

Start et lykkeligere liv

Rask og enkel bestilling på nett, hjemmerengjøring fra 459 kr/t