Våre kunder forteller - Jon

"Ved å bestille rengjøring fra Freska har vi mer tid til å bruke med de vi er glad i og vi har i tillegg mer tid til å planlegge noe gøy i de stundene vi er sammen."

Hva fikk deg til å forelske deg i hjemmet ditt når du først så det?

Vi elsket stedet først og fremst, det er plassert i et veldig rolig og fint område. Vi har en to år gammel sønn nice og det er en flott skog og park rett på utsiden hvor han kan leke. Den store balkongen og åpenheten i stuen gjorde valget vårt enkelt også.

Hva er det beste med hjemmet ditt?

Helt klart kjøkkenet vårt. Huset ble bygd i 1959 og vi måtte pusse opp en del av kjøkkenet, men vi bestemte oss for å la de øvre skapene stå som de var originalt.

Hva er det første du gjør når du kommer til ditt nyvaskede hjem?

Jeg går rett og slett bare inn og nyter følelsen av hvor rent og ryddig det er. Og jeg gjorde ingenting for å få det sånn. Det er uten tvil en avslappende og spesiell følelse.

Hva er det beste med å ha en renholder?

Å ha en renholder betyr at vi kan gjøre andre ting. Vi trenger aldri å ta storrengjøringen fordi renholder kommer hjem til oss hver fjerde uke. Vi kan møte familie og venner mer. Hvis vi ikke hadde hatt en renholder så hadde vi nok brukt lørdagene til vasking.

Hva gjør du når renholderen vasker hjemme hos deg?

Jefell kommer når vi er på vei til jobb og barnehage, så jeg jobber med arbeidsoppgaver mens renholder er hos oss.

Hva gjør deg glad; og hvordan tilrettelegger Freska for dette?

Når vi deler gode stunder med familie og venner over god mat. Ved å bestille rengjøring fra Freska har vi mer tid til å bruke med de vi er glad i og vi har i tillegg mer tid til å planlegge noe gøy i de stundene vi er sammen.

Start et lykkeligere liv

Rask og enkel bestilling på nett, hjemmerengjøring fra 459 kr/t