Våre kunder forteller - Jon

"Ved å bestille rengjøring fra Freska får vi mer tid med familie og venner, og kan gjøre hyggelige ting sammen. "

Hva gjorde at du forelsket deg i hjemmet ditt?

Vi elsket stedet ved første øyekast. Det ligger i et veldig rolig område, med en flott park rett utenfor døren. Dette er pefekt for vår to år gamle sønn, han kan løpe rundt til han ikke orker mer. Den store balkongen og lyse stuen gjorde også et godt førsteinntrykk.

Hva er det beste ved hjemmet ditt?

Helt klart kjøkkenet vårt. Huset ble bygd i 1959 så vi måtte pusse opp en del av kjøkkenet, men vi valgte å beholde de originale overskapene.

Hva er det første du gjør når du kommer til ditt nyvaskede hjem?

Jeg går rett og slett bare inn og nyter følelsen av hvor rent og ryddig det er, og jeg gjorde ingenting for å få det sånn. Det er en veldig deilig følelse.

Hva er det beste ved å ha en renholder?

Å ha en renholder betyr at vi kan gjøre andre ting. Vi trenger aldri å ta storrengjøringen ettersom renholderen vår kommer hver fjerde uke. Vi kan bruke mer tid på familie og venner. Hvis vi ikke hadde hatt en renholder så hadde vi nok brukt lørdagene til vasking.

Hva gjør du når renholderen vasker hjemme hos deg?

Jefell kommer når vi er på vei til jobb og barnehage, så vi er ikke hjemme når hun er her.

Hva gjør deg glad; og hvordan bidrar Freska til dette?

Når vi deler hyggelige stunder med familie og venner over en bedre middag. Ved å bestille rengjøring fra Freska får vi mer tid med familie og venner, og kan gjøre hyggelige ting sammen.

Start et lykkeligere liv

Rask og enkel bestilling på nett, hjemmerengjøring fra 429 kr/t