Vi skaper en lykkeligere verden.

Et hjem av gangen.

Vi tror at rengjøring er så mye mer enn støvsuging og rene benkplater. For oss er det nøkkelen til en bedre hverdag.

Lykkelige hjem

Lykkelige hjem betyr lykkelige mennesker. Vår jobb er å skape en bedre hverdag for våre kunder og våre ansatte.

Bedre arbeidsplasser

Vi i Freska er stolte av vårt åpne arbeidsmiljø. Vårt internasjonale miljø er inkluderende og et flott nettverk for våre ansatte. Vi gjør vårt beste for å støtte renholderne våre og sørge for at de føler seg inkludert og fornøyd.

En enklere hverdag

En enklere hverdag er et omfattende begrep. Det innebærer både effektivitet, ydmykhet, fokus og utførelse. For å skape en enkel hverdag er det viktig å holde fokus på de små tingene som betyr så mye.

Verne om miljøet

Bærekraftig virksomhet baserer seg på forståelsen av helhet. I Freska respekterer vi vårt ansvar for miljøet og samfunnet vi lever i. Vi bruker derfor miljøvennlige produkter, organiserer offentlige oppryddingsprosjekter og støtter viktige foreninger.

Freska som arbeidsgiver

Som arbeidsgiver tilbyr vi alle like muligheter til å vokse. Gode lønningsavtaler, optimal balanse i arbeidet, fleksibilitet og jevnlige Freska familie events og kurs gjør at vi ikke bare kan ansette de beste talentene, men vi kan også se dem vokse.

Freska og miljøet

Rengjøring burde også gjenspeiles i et renere og sunnere miljø. Derfor bruker vi miljøvennlige produkter som ivaretar miljøet og renholderne våre. Våre uniformer er laget av resirkulert materiale for å støtte reisen mot et bærekraftig samfunn.

Alltid fornøyd

La kundene og renholderne våre fortelle deg hva som gjør de lykkelige.

Les mer

Start et lykkeligere liv

Rask og enkel bestilling på nett, hjemmerengjøring fra 429 kr/t