MØT VÅRE RENHOLDERE!

Her kan du lese mer om våre dyktige, profesjonelle, og elskede renholdere!

Fornøyde ansatte = Fornøyde kunder

Mer enn 700 renholdere, fra mer enn 60 forskjellige land. Freska sine renholdere er en multikulturell, profesjonell, og verdsatt gruppe mennesker som jobber mot samme mål: en trygg jobb, og en enklere hverdag for våre kunder.

Fornøyde ansatte

En trygg jobb og trivsel på arbeidsplassen er vårt hovedfokus. Derfor er alle våre renholdere ansatte i Freska, og får nødvendige goder som pensjon, sykepenger, og feriepenger. Våre renholdere har et dediktert serviceteam som alltid står klare til å hjelpe med de små og store utfordringene som oppstår ila en arbeidsdag. Vi tar også i bruk teknologi for å gjøre hverdagen til renholderne enklere så de kan konsentrere seg om vasking, og ikke bruke energi på administrering og logistikk

Freska Fact: 83 % av våre renholdere i Norge anbefaler Freska som arbeidsplass.

Hvordan velges våre renholdere?

Vi mottar tusenvis av søknader hvert eneste år. Etter en omfattende rekrutteringsprosess bestående av intervju, opplæring, og en ferdighetstest er det under 5% som til slutt blir ansatte i Freska. Vi vet at renhold, spesielt i hjemmet, er en servicebransje derfor legger vi stor vekt på at våre renholdere skal være like flinke med mennesker som de er med moppen. Vår høye standard resulterer i den renholdskvaliteten og unike kundeopplevelsen vi er kjent for.

Freska Fact: 91% av våre renholdere sier de ser bindingen mellom deres daglige arbeid og Freska sine overordnede mål.

Vårt samfunnsansvar

Våre ansatte reprensenterer mange forskjellige nasjonaliteter og kulturer, og mange har flyttet fra venner og familie for å komme hit. Vi ønsker at alle skal føle seg velkommen, derfor arrangerer vi sosiale sammenkomster som skøyteturer og spillkveld for våre renholdere slik at de kan bli kjent, og bygge opp et sosialt nettverk i Norge. I samarbeid med Folkeuniversitetet arrangerer vi også norskkurs for renholderne våre.

Freska Fact: 77% av våre renholdere sier at de føler seg verdsatt som arbeidstaker.

For hver Freska kunde, finnes det en Freska renholder

Våre renholdere er elsket av våre kunder, og vice-versa. Som fast kunde får du tildelt en egen renholder som kommer tilbake til deg hver avtale slik at de blir kjent med hjemmet ditt. Etter hvert renhold ber vi om din tilbakemelding slik at vi kan tilpasse renholdet til akkurat dine behov. Per dags dato, etter over 300 000 oppdrag, har våre renholdere en gjennomsnittlig rating på 4,7/5 stjerner. Det er vi veldig stolte av!

Freska Fact: Vi vet at hjemmet ditt er verdifullt, derfor er du som kunde hos Freska alltid forsikret opp til 10 millioner kroner

700

renholdere som leverer tjenester av ypperste kvalitet, og gjør ditt liv enklere.

91%

av våre renholdere sier de ser bindingen mellom deres daglige arbeid og Freska sine overordnede mål.

Har du noen spørsmål?

Del dine tanker med oss.

Kontakt oss

Lykken er et rent hjem.

Enkel og rask bestilling.

Sertifiseringer og medlemskap
  • Virke
  • Offentlig
Betalingsmetoder
Klarna
Last ned appen
  • App Store
    Google Play
Freska på sosiale medier
Hjemmerengjøring · Kontorrengjøring
  • Oslo,
  • Bergen,
  • Vestfold,
  • Østfold
Freska Norway