Rengjøring av hjemmet og planeten

Kjærlighet for vårt felles hjem

Vi bryr oss om planeten og ønsker å vare på naturen og menneskene rundt oss. Derfor bruker vi sertifiserte og miljøvennlige renholdsmidler for å holde hjemmet ditt rent - uten at det går ut over kvaliteten på rengjøringen.

Miljøfyrtårn-sertifisert

Bærekraft har alltid vært viktig for Freska, og vi er stolte over å kunne si at vi nå også er sertifisert Miljøfyrtårn. Dette innebærer at vi har dokumentert at vi jobber systematisk og målrettet med å redusere våre miljøpåvirkninger. Miljøfyrtårn er Norges mest brukte miljøledelsessystem og Miljøfyrtårnsertifiseringen er en anerkjent nasjonal miljøsertifiseringsordning på lik linje med de internasjonale miljøsertifiseringsordningene.

Svanemerkede vaskemidler

Vi bruker svanemerkede rengjøringsmidler når vi gjør hjemmet ditt skinnende rent. Produktene er både effektive og miljøvennlige. Dette gir oss muligheten til å skrubbe hjemmet ditt fritt for støv og skitt, uten at vi etterlater oss avfall eller søppel.

Bærekraftige arbeidsmåter

Det å bruke riktige vaskemidler er ikke nok. Vi har som mål å tilby den beste vaskehjelpen på markedet, samtidig som vi fokuserer på å ta vare på miljøet. Våre fantastiske renholdere innad i Oslo bruker som regel kollektivtransport når de reiser fra hjem til hjem. Alle våre nye renholdere får opplæring i resirkulering og bærekraftige arbeidsmetoder.

Økt miljøansvar

Vi evaluerer og forsøker alltid å gjøre arbeidsmetodene våre mer bærekraftige. I tillegg begrenser vi bruken av unødvendige produkter. Vår leverandør av rengjøringsprodukter heter NorEngros og hele kjeden er klimanøytral.

De stilige Superhelt t-skjortene til våre renholdere er fra Pure Waste og er laget av 100% resirkulert bomull. Behagelige og bærekraftige!

Hvorfor Freska?

Enkelt å bestille

En vaskehjelp skal gjøre ting enklere i hverdagen! Velg tidspunkt, book og administrer renholdsavtalen din online eller i appen.

Profesjonell og ansvarlig

Alle våre renholdere er nøye utvalgt, trent og testet, og mottar allmenngjort tarifflønn, pensjon, betalt ferie, sykepenger og andre goder.

Ingen binding

Du er vår kunde fordi du liker oss, ikke fordi du må.  Avtalen kan endres eller pauses når det passer deg. Du er alltid velkommen tilbake.

100 % fornøydgaranti

Vår kundeservice er tilgjengelig for å sørge for at du alltid blir fornøyd. Som kunde er hjemmet ditt forsikret opp til 10 millioner kr.