Møt våre fantastiske renholdere

Fornøyde renholdere = Fornøyde kunder

Mer enn 700 renholdere, fra mer enn 60 forskjellige land. Freska sine renholdere er en multikulturell, profesjonell, og verdsatt gruppe mennesker som jobber mot samme mål: en trygg jobb, og en enklere hverdag for våre kunder.

Våre renholdere har ekte jobber

En trygg jobb og trivsel på arbeidsplassen er vårt hovedfokus. Derfor er alle våre renholdere ansatte i Freska, og får nødvendige goder som pensjon, sykepenger, og feriepenger. Våre renholdere har et dediktert serviceteam som alltid står klare til å hjelpe med de små og store utfordringene som oppstår ila en arbeidsdag. Vi tar også i bruk teknologi for å gjøre hverdagen til renholderne enklere så de kan konsentrere seg om vasking, og ikke bruke energi på administrering og logistikk

Freska Fact: Vi har brukt over 1 million timer på å vaske hjem og på skape fornøyde kunder.

Fornøyde renholdere = Fornøyde kunder

5/5 stjerner

"Vi er så fornøyd med vår faste renholder, Maria. Hun er utrolig hyggelig og fleksibel. Det er alltid en glede når hun er hos oss."

5/5 stjerner

"Vi er kjempefornøyde med jobben Zoe gjorde hos oss! I tillegg til et meget grundig arbeid, er hun veldig behagelig, blid, hyggelig og tillitsvekkende. Full score fra oss!"

5/5 stjerner

"Jeg går snart tom for superlativer... Makan til dyktig renholder. Det er så reint og fint overalt. Håper virkelig vi kan beholde Gabrielle. Hun er toppers!"

5/5 stjerner

"Vår renholder er perfekt på alle måter. Hun gjør alltid det lille ekstra, som det å plassere kosedyr på sengen til barna. Ting som ikke er nødvendig, men likevel utrolig fint."

"Jeg er et eksempel på at renholdere kan vokse og lære nye ting i Freska.⁣"

Egle startet som renholder i Freska for to år siden. Nå jobber hun som vår opplæringsansvarlig i Oslo og bruker sin erfaring til å rekruttere de beste renholderne i bransjen.

Hvordan velges våre renholdere? Vi mottar tusenvis av søknader hvert eneste år. Etter en omfattende rekrutteringsprosess bestående av evaluering, utvelging, opplæring og en ferdighetstest er det under 5% som til slutt blir ansatte i Freska. Vår høye standard resulterer i den renholdskvaliteten og unike kundeopplevelsen vi er kjent for.

Gjør en forskjell med Freska!

Ekte arbeidsplasser

En trygg jobb er vårt hovedfokus og vi er stolte over å ansette renholderne våre fremfor å organisere dem som selvstendige underleverandører. Med ansettelse følger nødvendige rettigheter som feriepenger, pensjon, sykepenger og andre goder. Dette er en selvfølge for oss!

Språk og inkludering

For mange av våre renholdere er Freska en inngangsjobb og vi er glade for å at vi kan bidra til en bedre inkludering i samfunnet. Vi tilbyr gratis norskkurs i samarbeid med Folkeuniversitetet, hvor man lærer å beherske språket fra nybegynner eller viderekomment nivå.

Støtte i hverdagen

Våre renholdere har et dediktert serviceteam som alltid står klare til å hjelpe med de små og store utfordringene som oppstår i løpet av en arbeidsdag. Vi tar også i bruk teknologi for å være lett tilgjengelige og for å gi våre renholdere en enklere hverdag.

Sosiale samlinger

Freska er en bukett av forskjellige nasjonaliteter og kulturer, og mange har flyttet fra venner og familie for å komme hit. Vi vil at alle skal føle seg velkommen, derfor arrangerer vi sosiale samlinger - nå digitalt - slik at man kan bli kjent og bygge et nettverk i Norge.

For hver Freska kunde, finnes det en Freska renholder

Våre renholdere er elsket av våre kunder, og vice-versa. Som fast kunde får du tildelt en egen renholder som kommer tilbake til deg hver avtale slik at de blir kjent med hjemmet ditt. Etter hvert renhold ber vi om din tilbakemelding slik at vi kan tilpasse renholdet til akkurat dine behov. Per dags dato, etter snart 400 000 oppdrag, har våre renholdere en gjennomsnittlig rating på 4,7/5 stjerner. Det er vi veldig stolte av!

Freska Fact: Vi vet at hjemmet ditt er verdifullt, derfor er du som kunde hos Freska alltid forsikret opp til 10 millioner kroner

Enkel bestilling og trygg betaling

Nå kan du enkelt bestille rengjøring på bare noen få minutter.

  1. Angi størrelsen på din bolig og velg hvilke tjenester du ønsker.

  2. Velg en tid som passer deg.

  3. Betal trygt på nett. Din renholder kommer til ønsket tidspunkt og du kan nyte et skinnende rent hjem!