OPPDATERING: Freska donerer totalt 233 620 kr til UNICEF

Vi er nesten tomme for ord. Da vi startet denne kampanjen i mars hadde vi et mål om å samle inn minst 150 000 kroner for å hjelpe barn og familier preget av krigen i Ukraina og rundt om i verden. Takket være fantastiske medmennesker som deg, donerer vi totalt 233 620 kr til UNICEF. Tusen, tusen takk til alle som har bidratt til å gjøre dette mulig! Det store engasjementet er hjertevarmende! 💙

Bla nedover for å lese mer om kampanjen 👇

Purple Background Color
Purple Background Color

Freska donerer 100% av overskuddet fra din engangsvask til UNICEF

Med støtte fra våre fantastiske renholdere lanserer vi en kampanje som vil gi oss alle muligheten til å gjøre en forskjell og bidra til å ta vare på de mest sårbare i krig; barna. Bestill en engangsvask og bli med på å gjøre en forskjell!

*Utgått* Bestill en engangsvask markert med 💙💛 og få 10% rabatt. Gyldig t.o.m. 19. april 2022.

Support Peace

Mennesker først, alltid

Freska har ansatt over 1000 mennesker fra mer enn 60 land. Mange kommer fra utfordrende situasjoner og omstendigheter. Vår første verdi er Mennesker Først — så de siste ukene har vi lagt planer rundt hvordan å positivt påvirke krisen som utspiller seg i Ukraina og rundt om i verden. Her er hva vi vil gjøre akkurat nå og fremover i tid.

Sammen gjør vi en forskjell

Hvordan? Bestill en engangsvask til deg selv eller til nære og kjære. Velg en dato markert med 💙💛 og få 10% rabatt.

Hvorfor? Freska donerer 100% av overskuddet fra din engangsvask direkte til UNICEF. Freska har forpliktet seg til å donere minst 150 000 kr med denne kampanjen.

Les mer om vår hjemmerengjøring.

Støtt barna på 1-2-3

  1. Du bestiller en engangsvask

    Velg en dato markert med 💙💛 og få 10% rabatt. Gyldig t.o.m. 19. april.

  2. Vi donerer 100% av overskuddet til UNICEF.

    Freska vil ikke tjene noen penger på disse bestillingene. Vi betaler våre fantastiske renholdere og donerer 100% av overskuddet til UNICEF.

  3. UNICEF bruker din donasjon til å hjelpe barn

    UNICEF trapper opp innsatsen for å gi livreddende støtte til barn og deres familier.

UNICEF — for hvert barn

I 75 år har UNICEF jobbet for å forbedre livene til barn og deres familier. UNICEF kjemper for rettighetene til alle barn som søker trygghet, ernæring, beskyttelse mot katastrofer og konflikter, og likestilling.

Les mer om UNICEF på deres sider.

Tidligere i år intervjuet vi en av våre fantastiske renholdere i Stockholm. Vi ble utrolig rørt da hun delte hva Frihet betyr for henne. Se videoen og la deg inspirere!

Hva vi gjør nå

Vi gjør det vi er best til

Vi står sterkere sammen. Vår dyktige gruppe med både renholdere og kontorarbeidere bidrar gjennom sitt viktige arbeid (og får selvfølgelig betalt for det) — og fantastiske kunder som deg bidrar ved å bestille en engangsvask t.o.m. 19 april.

Vi fremmer fellesskapet

Sammen med 10 000 kunder, hundrevis av partnere og venner over hele Norden kan vi virkelig gjøre en forskjell. Vurderer noen du kjenner å bestille en profesjonell hjemmerengjøring? Nå er den perfekte tiden.

Vi viser medmenneskelighet

Det er viktig å huske at krig og konflikt preger mennesker verden rundt, forskjellige steder, fra forskjellige bakgrunner. La oss alle stå sammen, støtte hverandre og vise medmenneskelighet.

Hva vi gjør fremover

Vi åpner våre dører

Vi har allerede ønsket nye kollegaer fra Ukraina velkommen til Freska 💙 Vi er forberedt til å ta i mot søknader, gi opplæring, støtte og ansette flyktninger som trenger kortsiktig eller langsiktig ansettelse i Norge, Sverige og Finland. Kjenner du noen som har flyktet fra krig og konflikt? Søknader behandles fortløpende, her.

Vi gir intern støtte

Vi tilbyr ekstra bedriftshelsetjenester og HR-støtte til alle ansatte som er indirekte eller direkte berørt av den nåværende situasjonen.

Vi står med de mest sårbare

Den kontinuerlige støtten fra våre fantastiske kunder betyr at vi kan fortsette å være den renholdsbedriften som setter mennesker først. Og for det er vi er evig takknemlige.

Bestill en engangsvask, støtt barna 🕊

Freska donerer 100% av overskuddet fra engangsvasker markert med 💙💛 til UNICEF. Gyldig t.o.m. 19 april 2022.

*Utgått*